De grootste multi culturele steden in Nederland

In Nederland vind je een aantal grote multiculturele steden, dit zijn Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Hier zijn veel allochtonen en autochtonen. Het is voor sommige mensen belangrijk dat zij weten waar ze gaan wonen, sommige mensen zoeken de multiculturele steden juist op. Ze vinden het fijn om met andere culturen op te groeien en waarden en normen te leren kennen die bij die multiculturele mensen hoort. Er zijn mensen die hier ook geen zin in hebben en daarom de grote stad vermijden. Het is maar net wat je gewend bent, als je van kleins af aan opgroeit in de grote stad dan ben je niet anders gewend. Als dat nu in de multiculturele steden is dat ben je ook aan andere culturen gewend. Je moet open staan voor anderen en anderen accepteren. Als je hier bij deze mensen woont gaat dat juist goed en leer je ook met elkaar omgaan. Je ziet dat iedereen gewoon mens is en eigen waarden en normen heeft. Je kunt met hen bevriend zijn, je dient elkaar te accepteren.

Er zijn altijd een paar grotere multiculturele steden in een land. Als je daar naar toe gaat dan zal het ook opvallen dat hier meerdere culturen met elkaar samenleven. Dit kan voor alle partijen alleen maar leerzaam zijn! Nederland is een vrij land en daar leer je samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>